• Munkekærskolen

Funktion: Formand & Forældrerepræsentant
Adresse: Havremarken 7, 2680 Solrød Strand
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg er uddannet Markedsøkonom og har siden nov.1995 arbejdet som Kontorfuldmægtig i Folketingets Administrations Servicecenter. Jeg har taget mange kurser i personlig udvikling og kommunikation samt korte uddannelser i disse år, så jeg kan også kalde mig Lifecoach, Læringsarkitekt og facilitator. Jeg har to børn på skolen, Line i 5.C årgang 2005 og Daniel i 7.X årgang 2002. Jeg har været en del af skolebestyrelsen siden november 2012. Jeg er selv en årgang 1970, er opvokset i Solrød og gik på den gamle Solrød skole. I min fritid er jeg desuden Mentor for unge i Solrød på uddannelsesstøtte/kontanthjælp og spiller amatørteater.

Henrik Andersen

Adresse: Karlstrupvej 59, 2680 Solrød Strand

Lene Stevnhoved

Adresse: Rismarken 20, 2680 Solrød Strand
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg er mor til 2 drenge på hhv. 17 og 14 år, og har haft børn på skolen i 11 år. I den periode har jeg været aktiv dels som kontaktforældre og de sidste 3 år i skolebestyrelse. Mit fokus er trivsel og høj faglighed. Munkekærskolen har dygtige lærerer og pædagoger og skolens fortsætte udvikling og virke indenfor skolereformens rammer bør ske med med stor respekt for personalet faglighed. Som forældre bør vi til tider udvise fagpersonerne mere tillid og give dem ro til udfylde reformens nye rammer. Jeg er uddanndet civilingeniør og har i mange år, i forskellige roller og kontekst, arbejdet med offentlige byggerier.

Per Laursen

Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg er IT-ingeniør, gift med Catrin og vi har 3 børn på skolen: Lykke '02, Loke '05 og Arn '10. Jeg startede som kontaktforældre for Lykkes klasse i 2008, SFO-forældreråd i 2010 og har været medlem af skolebestyrelsen siden 2012. Jeg er praktisk orienteret og er feks medlem af Byggeudvalget og trafik-udvalget, ligeledes er jeg skolebestyrelsens medlem i SFO'ens forældreråd. Min fokus er trivsel for alle, i en rummelig skole.

Christina Marianne Munk Mortensen

Adresse: Søvej 9, 2680 Solrød Strand
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg er mor til Rebecca på 11 og Caroline på 6. Jeg er medlem af skolebestyrelsen fordi jeg gerne vil være med til at skabe gode rammer for både elever og personale på Munkekærskolen. Grundlæggende tror jeg, at hvis der er god trivsel, kommer læringen helt af sig selv. It's all about people.

Lise Villefrance Johansen

Funktion: Næstformand/Forældrerepræsentant
Adresse: Peyronsvej 15, 2680 Solrød Strand
Telefon: 20167656
Mobil: 20167656
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg har stor empati for den danske folkeskole. Og jeg har en grundlæggende respekt for de lærere og pædagoger, der hver dag skal får det bedste ud af eksempelvis kravet om inklusion og den nye skolereform. Samtidig ønsker jeg den bedste skole for vores børn med fokus på trivsel og et højt fagligt niveau.

Arkin Nusrettin

Funktion: Medarbejderrepræsentant

Martin Borup Jørgensen

Funktion: Medarbejderrepræsentant