• Munkekærskolen

SOLRØD KOMMUNE

Besøg fra Holland

Nyhed billede
For nogle uger siden, havde 8.y besøg af deres venskabsklasse fra Holland.

Carsten Stig Lykke Hansen den 13-08-2018
    Kære alle

Velkommen tilbage. Vi håber I har nydt sommeren og glæder jer til et nyt skoleår - det gør vi alle her på Munkekær.
    I løbet af sommeren har der været forskellige byggeprojekter både inde og ude. Det ene omhandler fortovet ved parkeringspladserne, som skal rettes op.
    Projektet var lovet færdig til skolestart, men som I kan se, at de ikke færdige, og dette beklager vi. Vi er i dialog med entreprenøren, som står for projektet, og de gør alt for at gøre projektet færdigt til start næste uge.
    Vi håber på jeres forståelse, da vi ved, at det er begrænsende for både forældre og personale i forhold til parkeringsmuligheder.

- Carsten
    Stine Tilda Terjesen den 07-08-2018
    Køb i skoleboden kan kun ske ved brug af skolekortet. Hvis skolekortet er bortkommet kan det genskaffes via nedenstående link. Der kan være ventetid på kortet, hvorfor man skal være opmærksom på at have mad med hjemmefra ind til man har et skolekort.

Munkekær i billeder

• 16-08-2018